Hírek

A gold filled (arannyal töltött) divatékszerekről. Az oldalon található gold filled ékszerek minőségi, tartós technológiával készült divatékszerek. Egy felső kategóriát képviselnek, szépséget, minőséget, alapanyagot és tartósságot tekintve.
Nem sima futtatott arany termékek, azoknál vastagabb bevonattal vannak ellátva, kitöltve! Az ékszerek alapanyaga nikkel és ólommentes (réz), fémallergiások is viselhetik, nem okoznak problémát!
Más divatékszerekhez képest sokkal nagyobb kopásállósággal rendelkeznek.
Az ékszerekben többnyire cirkónia kövek találhatók, melyek a gyémánt nagyszerű utánzatai.
A valóságban éppen ÚGY NÉZNEK KI, mintha arany és ezüst ékszerek lennének! Gold filled ékszerek használata, tárolása, tisztítása
Tartósságuk: Megfelelő gondoskodás mellett nagyon sokáig megőrzik szépségüket. Amire általában figyelned kell – mint minden divatékszernél -, hogy fizikai hatás során sérülhetnek, hiszen nem tömör nemesfémek. Erős igénybevételnek (pl. fémekkel valós súrlódás, ütődés, karcolódás stb.) nem lehet károsodás nélkül kitenni őket!
– Maró vegyi anyag (pl. Hypo, penészölő, vízkőoldó, hajfesték, stb.) ne érje őket. – Víz, sampon, tusfürdő érheti, nem fognak megfeketedni tőle. – Ha parfümöt használsz, ne az ékszerre fújd, krémezés előtt vedd le a gyűrűt, és a krém felszívódása után húzd vissza. – Erős izzadással járó tevékenység (pl aktív sport, szaunázás) során, ill. lázas állapotban ne használd őket. – Nyakláncból, karkötőből egyszerre mindig egyet viselj. – Gyűrűnél fontos, hogy nem szabad a szomszédos ujjakon másik gyűrűt viselni, mert olyan erősen nyomódnak egymásnak, hogy lekoptatják egymást (ez még a tömör nemesfémeknél is így van). – Karkötők, gyűrűk házimunka (pl mosogatás során az edényektől), vagy pl. asztalhoz dörzsölés, ütődés során sérülhetnek. Nyilván egy gyűrű, vagy egy karkötő nagyságrendekkel több sérülésnek van kitéve, mint egy fülbevaló, vagy egy nyaklánc, ezt is figyelembe kell venni. A fülbevalók a legtartósabbak, hiszen azokat éri a legkevesebb fizikai hatás. A kisebb darabokat (köztük a bébi és kislány fülbevalókat) folyamatosan viselheted, az alkalmi darabokat éjszaka ne viseld. Hajfestésnél mindenképpen ki kell venni, hiszen ha elszíneződik, nem tudod többet használni.
Divatékszernek megfelelő használat mellett az ékszered nagyon sokáig szép és nemesfém hatású fog maradni.
Tárolásuk: Tárolásuk ne egy dobozban, más ékszerrel “ömlesztve” történjen, hanem önállóan, kis zacskóba téve.
shopalike.hu