GY.I.K.

 

1. Rendelés menete

A Goldenfox webáruházban bárki leadhatja a rendelését bármilyen rakátron lévő termékre. 

 

2. Regisztráció 

Regisztrálni a webáruházunkban csak úgy tudnak a fogyasztók, ha a regisztrációnál a szponzor nevét megadják. A szponzor az aki ajánlotta a webáruházunkat. Amennyiben nincs önnek szponzora akkor is lehetséges a rendelés, csak regisztráció nélkül tudja leadni azt. 

 

3. Garancia 

A garancia érvényesitéséhez mindenképpen küldje vissza a rendelt terméket a sértetlen eredeti számlával együtt. Ez esetben amennyiben a garancia érvényesitését indokoltnak tartjuk kicseréljük a terméket. Ha az adott termék már nem elérhető (nincs raktáron) akkor a vevőnek szükséges választani egy azonos árban lévő terméket. Amennyiben a választott termék magasabb értékű a különbözetet a vevőnek állnia kell. Ha a választott termék alacsonyabb árképzéssel került fel a webáruházba a különbözetet a Goldenfox nem tériti vissza, tehát mindenképpen azonos árban kell levásárolni a garanciális termék értékét. 

 

4. Fizetés 

A fizetés csak utánvételelel lehetséges a futárnál. 

 

5. Szállitás 

A szállitást a GLS futárszolgáltattal történik. Csomagokat minden nap küldünk tehát pár nap alatt átveheti azt. A 10:00 (d.e) előtt leadott rendeléséket az nap átadjuk a futárnak a 10:00 után leadott rendeléseket másnap adjuk át a futárnak. Amennyiben az utánvételes csomag visszaérkezik hozzánk a vásárlónak már nem lesz lehetősége újabb rendelést leadni webáruházunkban. 

shopalike.hu